PRODUKTER

DECLÉOR

Ansikt - Kropp - Sol - Herre

Decléor-serien inneholder uvanlig høy konsentrasjon av aktive planteingredienser og aromatiske planteessenser. Essensene fra plantene virker i dybden og normaliserer huden.

Planteessensene er konserverende, og gjør Decléor til de reneste og mest naturlige produktene på markedet. Serien er helt fri for parabener.

Decléor har vunnet blant annet bransjens internasjonale "Oscar" for beste hudpleieserie, kroppspleieserie, herreserie og solserie.

Les mer om produktene

BAREMINERALS

100% naturlig makeup.
- "Så ren at du kan sove med den!"

bare Minerals er basert på 100% rene mineraler fra naturen, og er den reneste makeup-serien på markedet. Sminken børstes enkelt på huden, smelter, og du ser ikke sminket ut. Den dekker og beroliger effektivt rødhet og urenheter. Produktene har naturlig UVA-, og UVB-beskyttelse som forebygger solskader/hudaldring. bare Minerals omfatter også en egen, økologisk hudpleieserie som passer de fleste! bare Minerals passer alle hudtyper og aldre, også menn.

Les mer om produktene

ELIZABETH ARDEN PRO

Elizabeth Arden PRO er en ny, profesjonell hudpleieserie. Serien forhandles kun hos hudpleiesalonger og spa.


Elizabeth Arden PRO er resultatet av forskningssamarbeidet mellom et av verdens mest etablerte og velkjente kosmetikkfirmaer, Elizabeth Arden, og en av verdens mest innovative og ledende hudpleieforskere, Joe Lewis.


Dette er en ny, banebrytende serie cosmeceuticals der tanken bak er at du som kunde skal få et enkelt, men effektivt hudpleieprogram til hjemmebruk.


Les mer om produktene

CND

CND Vinulux gir Ukelang holdbarhet, og alle lag tørker på allerede på ca 8 minutter. Ikke nødvendig med underlakk, noe som også gjør at du sparer både penger og tid. Top Coaten har en helt ny innovativ Pro-light teknologi som gjør den mer holdbar ved eksponering for naturlig lys. Den gulner ikke over tid, slik som man kan oppleve med andre overlakker.


Vi tilbyr CND Vinulux til salgs og utfører CND Shellac i salong.


Les mer om produktene