PRODUKTER

DECLÉOR

Ansikt - Kropp - Sol

Decléor-serien inneholder uvanlig høy konsentrasjon av aktive planteingredienser og aromatiske planteessenser. Essensene fra plantene virker i dybden og normaliserer huden.

Planteessensene er konserverende, og gjør Decléor til de reneste og mest naturlige produktene på markedet. Serien er helt fri for parabener.

Decléor har vunnet blant annet bransjens internasjonale "Oscar" for beste hudpleieserie, kroppspleieserie og solserie.

Les mer om produktene

BAREMINERALS

100% naturlig makeup.
- "Så ren at du kan sove med den!"

bare Minerals er basert på 100% rene mineraler fra naturen, og er den reneste makeup-serien på markedet. Sminken børstes enkelt på huden, smelter, og du ser ikke sminket ut. Den dekker og beroliger effektivt rødhet og urenheter. Produktene har naturlig UVA-, og UVB-beskyttelse som forebygger solskader/hudaldring. bare Minerals omfatter også en egen, økologisk hudpleieserie som passer de fleste! bare Minerals passer alle hudtyper og aldre, også menn.

Les mer om produktene

PRIORI - Adaptive hudpleie

PRIORI hudpleieprodukter er nøye formulert av nyeste teknologi for å kunne gjenkjenne hudens identitet og tilfører eksakt det den trenger... akkurat når den trenger det.

PRIORI produkter er formulert slik at den kan lese spesifikke behov for etterfylling av for eksempel fukt, næring og beskyttelse osv. 

PRIORI tilpasningsdyktig hudpleie for nettopp deg og dine behov.


Les mer om produktene

CND

CND Vinulux gir Ukelang holdbarhet, og alle lag tørker på allerede på ca 8 minutter. Ikke nødvendig med underlakk, noe som også gjør at du sparer både penger og tid. Top Coaten har en helt ny innovativ Pro-light teknologi som gjør den mer holdbar ved eksponering for naturlig lys. Den gulner ikke over tid, slik som man kan oppleve med andre overlakker.

 

Vi tilbyr CND Vinulux til salgs og utfører CND Shellac i salong.

 

Les mer om produktene

GRANDE COSMETICS

GRANDE COSMETICS mener at naturlig skjønnhet starter med å forbedre det man allerede har. For GRANDE COSMETICS handler det om klinisk beviste resultater pluss en dose glamour - Det er merkets "Brand DNA". 

GRANDE COSMETICS tilbyr produktene for blant annet vipper og bryn. Det er spesielt GRANDE LASH-MD som vekker oppsikt og har vunnet mange priser. GRANDE LASH-MD er både dermatologisk og oftamologisk testet og godkjent som vekststimulerende behandling for vipper. 

LOVA | SKIN

INSTANT FOOT PEELING

Cosmeseutical's for føtter!!!

VELSTELTE OG SILREMYKE FØTTER PÅ 1-2-3!

LOVA | SKIN Instant Foot Peeling gjenopretter silkemyke, sunne og freshe føtter på kun noen få minutter - perfekt hjemmebehandling som også kan utføres i salong.