Fotpleie på Jessheim

Fotpleie på Jessheim

Fotpleie er også en viktig del av vårt tilbud til våre kunder på Jessheim. Jessheim Hudpleie tilbyr behandling innen fotpleie som kosmetisk fotpleie, klipping og filing av negler. Jessheim Hudpleie tilbyr også fotpleie som fjerning av dødt neglebånd og hard hud. Videre utfører vi også fotpleie med og uten lakk. Har du andre problemer med føttene, anbefaler vi fotterapeut.

Kontakt Jessheim Hudpleie for mer informasjon om fotpleie på Jessheim.

Fotpleie eller fotterapi

Fotterapi og fotpleie er to ulike behandlingstilbud. Det er lett å bland begrepene, noe som kan skape forvirring. Mens fotterapi er en helsefaglig behandling utført av autorisert helsepersonell, er fotpleie en kosmetisk behandling for velværens del alene. Definisjonen av fotpleie er kosmetisk behandling av fotens hud og negler med redskaper som ikke kan påføre skade. Fotpleie skal kun utføres på en frisk fot, og på personer uten sykdommer som påvirker føttene.

Definisjonen av fotterapi er å forebygge og behandle lidelser knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler. Fotterapi har som mål å finne årsaker til problemer og sykdommer i føttene. Årsakskartlegging gjør det lettere å finne riktig behandling, og sannsynligheten øker for varig resultat.

Kontakt Jessheim Hudpleie for mer informasjon om fotpleie på Jessheim.