Behandlinger

Ansiktsbehandling

Vi gir en behandling i forhold til hva huden din trenger, og hva som passer for deg. Alt fra dyprens til evt. fuktighet og/eller oppstrammende behandling. En god massasje hører også med.

 

PRIORI - Adaptive hudpleie

Profesjonell kjemisk peeling som jobber i ulike lag av huden for maksimal eksfoliering og effekt. Fornyer og fukter huden, øker volum, gir jevnere og finere hudtoner og tekstur, gir ny glød, minimerer rynker, linjer, pigmentflekker og store porer. Behandlingen krever tilvenning av melkesyrer med hjemmeprodukter i 14 dager ved oppstart av behandling

 

Diamantslip

Dette er en behandling som gir rask hudforbedring på huden, ser resultater etter kun én behandling. Den gir ny glød til huden, fjerner døde hudceller, minimerer rynker, linjer, pigmentflekker og store porer. Kan velges som en kur, men også legges inn i en vanlig ansiktsbehandling m/massasje.

 

Fotpleie

Ta vare på føttene dine! En kosmetisk fotpleie som gir deg lett fotbad, peeling, klippe/file negler, fjerne dødt neglebånd og hard hud. Har du andre problemer med føttene, anbefaler vi fotterapeut. Vi gjør fotpleie med og uten lakk.

 

Håndpleie


På egne negler, ikke kunstige. Lett peeling på hendene, file neglene i fasong, fjerne dødt neglebånd, massere inn neglebåndsolje og god næringsrik krem på hendene. Kan også kombineres med parafinvoksbehandling. Fuktighetsgivende, mykgjørende og godt. Om ønskelig lakkerer vi også neglene enten med essie proffesional eller med Shellac: hybridlakk som kan sitte i opptil 14 dager.

Farge vipper og bryn

Fint å gjøre for å få en naturlig "look", eller rett og slett fordi man ønsker å ha et jevnt underlag under maskara. Varighet avhenger av hvor mørk du vil bli.

 

Makeup

Vi sminker til en hver anledning. Ønsker du veiledning, råd og tips, så gir vi deg det også.

 

Hårfjerning

Med voks eller elektrolyse. Ved voksbehandling bør håret være ca. 0,5-1 cm langt. Ved elektrolyse må håret være 0,3-0,4 cm. Behandlingsintervallene varierer ut i fra hvor sterk hårveksten er, hvilefase og vekstfase på håret.

 

Brasiliansk Voks

Braziliansk voksbehandling med Lycon stripsfri voks. Den såkalte "smertefrie" voksen, som tar korte hår ned til 1mm lengde. Lycons pre-waxing oil, sikrer at voksen kun omslutter hårene og ikke setter seg fast på huden. Dette gjør voksbehandlingen ekstra skånsom for huden.

 

Vi utfører kun brasiliansk voksing på kvinner.

 

G.E.L Lashes keratin vippeløft

Verdensledende vippeløft behandling som løfter, bøyer, gir volum, farge og styrker dine naturlige vipper, da den inneholder økologisk kur, keratin, silke peptider og en rekke frukt- planteekstrakter. Den økologiske kuren som inkluderes i behandlingen fremmer vekst og medfører at vippene blir sunnere og sterkere for hver behandling og man slipper påføre de slitasje som med vippeextensions og vippetang.

Lengre og fyldigere NATURLIGE vipper har blitt en meget populær behandling blant kundene. 

Lengre og fyldigere naturlige vipper.

Behandlingen inneholder ingen giftstoffer, parabener, skadelige kjemikalier, formaldehyder eller ammoniakk og er hypoallergenisk og ikke testet på dyr