Massasje på Jessheim

Massasje er en viktig del av vårt tilbud til våre kunder på Jessheim. Jessheim Hudpleie tilbyr ulike former for massasje som klassisk massasje, avslappingsmassasje og rygg- og nakkemassasje. Vi tilbyr også kroppsmassasje med og uten varme lavasteiner. Vi er hudterapeuter med utdannelse innen massasje.

Vi er en ledende aktør når det gjelder massasje på Jessheim. Vår grunntanke rundt massasje er at massasjen fremmer helse og velvære gjennom å øke blodsirkulasjonen. I tillegg har massasje en avspennende effekt. Når en av våre hudpleieterapeuter utfører massasje benyttes i all hovedsak hender til å stryke, kna og trykke. Noen teknikker innen massasje utføres også ved å klemme med hendene.

Kontakt Jessheim Hudpleie for mer informasjon om massasje på Jessheim.

Behandlende massasje og avslappingsmassasje

Vår massasje kan deles inn i 2 kategorier. Det er massasje for å behandle en tilstand og massasje for å øke velbehag og velvære. Vi har en massasjeform som passer de aller flestes behov. Hos Jessheim Hudpleie jobber det kun massører som har god kompetanse og bred erfaring innen forskjellige former for massasje.

Hva er massasje?

Massasje er en form for mekanisk påvirkning av kroppens muskler. Manuell massasje med bruk av egne hender, massasjeredskaper eller maskiner utføres gjerne av en fagperson som kalles en massør. Det finnes forskjellige former for massasje, men 3 av de vanligste kalles klassisk massasje, avslappingsmassasje og kraftig massasje for de som ønsker det. Klassisk massasje Utøves ved rytmisk knaing og strekking av muskler. Dette påvirker blod- og lymfesirkulasjonen, øker hormonproduksjonen og -utskillelsen og gjør musklene smidigere og mer elastiske. Massasjen virker på hele kroppen.

Avslappingsmassasje er en massasjeform som har sitt utspring fra den tradisjonelle klassiske massasjen. Avslapningsmassasjen legger vekt på avspenning i form av myke og lette grep. Her skal man kun slappe av og nyte massasjen. Idrettsmassasje er en massasjeform som myker opp friske eller tidligere skadede områder som preges av spente og ømme muskler. Idrettsmassasje er ofte benyttet av de som ønsker og tåler en dypere massasje, og ofte før eller etter man skal gjennom en stor fysisk påkjenning. Dette gjøres for å kunne prestere maksimalt, redusere restitusjonstid og minske verk i muskulaturen. Ved idrettsmassasje brukes de samme grepene som ved den tradisjonelle klassiske massasjen, men det legges mer trykk på grepene og rytmen er raskere.

Jessheim Hudpleie utfører ikke idrettsmassasje og benytter ikke apparater i massasjen. Massasjen vi tilbyr er likevel kraftig for den som ønsker det.

Kontakt Jessheim Hudpleie for mer informasjon om massasje på Jessheim.